Посети


Za Ovaa Stranica

Според најновиот портал за следење, гледачите го посетиле мојот веб-сајт од 6 континенти, повеќе од 100 земји и над 600 градови. Овие резултати ги надминаа моите очекувања.

Јас сум исклучително задоволен со овие резултати и благодарен на пораките од колеги Македонци и добронамерници од целиот свет. Вашиот интерес и убавите зборови за селото Бешиште и околните села во Мариово помагаат за да се задржи овој веб-сајт и да се продолжи.

Ова досега е многу позитивно искуство, и јас сакам да продолжам со споделувањето со сите вас таму во сајбер просторот.

Најнови посети

50

Денес

210

Вчера

6667

Оваа година