Mike’s Патувања

Со восхит сакам да го објавам повторното отворање на веб-страницата на "Патувањата на Милан- Фото Галерија" на wwww.VrgCom.com


Оваа веб-страница се состои од илјадници слики од моето семејство, драги пријатели, и моменти од многу прекрасни места за кои сум среќен што сум ги посетил, вклучувајќи ги моите неодамнешни патувања на Австралија, Барбадос и Јужна Америка.


Ве молиме посетете ја веб-страницата често ... може да се најдете во некои од сликите!


Кликни тука - VrgCom.com