Фото Галерија

Јас сум Милан, Имам Голема љубов за Фотографирање

Добредојдовте на мојата фото галерија на убавото и прекрасно Мариово. Уште кога пристигнав во Канада, сум имал камера во рака. Заедно со мојата страст за фотографии е и мојата страст за патување. Јас пораснав во Бешиште, а сега живеам во Канада и од 2006 година патувам почесто во Македонија, а Прилепско Мариово е мојата омилена дестинација.


Сите фотографии во боја на оваа веб страница се оригинални и се сликани од мене (администраторот на веб страната) за време на моите патувања во Мариово и во другите делови низ Македонија.


Премиум слики. Потребна е претплата: Пристапот кон ова веб страница е бесплатен и така ќе биди секогаш. Да ја побарате Вашата лозинка - Испратете ми приватна порака на Фејсбук или пратете ми е мејл.


член Влези? кликнете тука >